JAviHarDet - Verdens kuleste blogg, Med verdens kuleste jenter

1. desember!!!!!Nå er det julekalender tid !!!!  om noen timer legger vi inn ett spørsmål dere må svare på i komentar feltet, lykke til med og vinne premien!!!

- premien er ikke helt bestemt men vi legger ut ett innlegg om hva 1. 2. og 3. premien er i løpet av helgen!!!!!!! KOS DERE OG HUSK OG SKRIV ETT SVAR I KOMENTARFELTET HVER DAG HELT TIL 24 DESEMBER!

 • God fredag!  God fredag ser dere også på norske talenter eller ?! Hvem heier dere på ?skriv en komentar der nede...

 • God natt bloggen  God natt bloggen nå skal jeg til Oslo snart så da møter jeg Aurora igjen og da blir det videoer og en video om ogsen vi har konkurransen for Aurora er utrolig dårlig til og forklare;-D men god natt

 • Hei bloggen !  Hei, i dag har jeg ikke gjort noe spess såååå ja... Ville bare dele ut ett lite innlegg eller jeg spiller ett sykt dumt spill!!!

 • Julekalender!!!!  Snart er det 1. des og det betyr jul alle sammen!!!!

  Jeg og Julie tenkte å lage ett nytt innlegg vær dag,og ha en konk.

  Vi legger ut noen spennende ting fra 1-24 des og vil ha masse komentarer på dem,

  de som svarer mest eller på alle dagene kan få være med i ett innlegg eller kansje få sin egen blogg av oss.

  Vi vil at folk som skal bli med melder seg inn,det nytter ikke å komentere på en annen dat feks det er noe kult på

  kalender 2,men det er 3 des,vi kan se når komentarene kommer.

  Håper du vil se!!!!

  Vi trekker 5 vinnere,og alle som blir trukket vil få sitt eget innlegg om sin egen blogg!!!

   

  Hva slags kalender skal du ha i år???

 • Lafidel og Lariks  Det er en solskinnsdag i 3012, i byen Sumpele er det varmt, veldig varmt. Lafidel og Lariks er bestiser.De holder sammen i tykt og tynt. En dag vil Lafidel spørre:Lariks??? Hva skjedde med han du vet? Lariks ser litt trist på henne.Og svarer høflig:Jeg vet ikke helt. Det kan jegnesten ikke svare på.Lafidel svarer litt unskyldene og føler seg dum,og lurer på hvorfor hun spurte.-Sorry...Jeg ble bare litt nysgerrig.-Det går bra,han betyr ikke så mye for meglenger.                               ?Vel nå vet jeg hva vi kan gjøre!!!!Vi går å finner han! ?Jeg tror ikke det er en god idé.  ?Nei det har du rett i,det er en super idé!!! Takk for støtten du! ?Detvar vel egentlig ikke det jeg mente, men vi sier det er ok. Først må vi spørre hun derre koselige mamman min om hvor Snilloc bor. ?È hvem er Snilloc??? Og hva kan Snilloc hjelpe oss med,han er vel bare en gammel gubbe som sitter stille,ensomt og rolig på sofaen hele dagen og spiser iskrem som smeltes inn i hjernen å gjør han gal??? ?Nei ,men det var nesten! ?Er det?!?!?!?!?!?!?!?!?
  -Nei,han er en trollman!!! Spå fremtiden,se hva du føler,brygge,hekseri og sitte foran TVen dagen lang å se på såpeserier for jenter! ?Vel.... Jeg var ikke så langt unna!!! ?Du var veldiglangt unna å vite svaret før jeg sa det til deg. Men selvsagt kan alle ta feil i blandt. Jeg pleier å gjøre masse dumme feil som å snakke uten å tenke godt på det først. ?Ja ja thats bad, men når skal vi spørre hun derre koselige mamman din om han derre duden Snilloc bor??? ?Vel vifår bare spørre fint i dag. Lafidel:Ja bare spørr i vei du. ?Ok.  *LAFIDEL OG LARIKS GÅR INN*    Lariks:Mmmmmmm mamma hvor bor Snilloc???  Petra:Snilloc bor i en hytte på Gmale. Han bor i BelantreFlyt enmillion,tohundre og trettiåttetusen,231 Q.
  -Ok mamma da skal vi vel finne han.    *De flyr på de røde,vakre og elegante stiftenesine*    Lafidel:228,229,230,231 og M,N,O,P,Q!!!!  -Der bor Snilloc.   *de går inn og spør om*   Lariks:Hei hei Snilloc. Kan du sjekke hvordan jeg finner Pappa??
  Snilloc:Ja ja ja ja ja ja ja!!!! Endelig noen som beøver meg!!! Vel vel først må dere dra til Elexia å få kontakt med Melonselvi,søstern min å få henne til å si hvor Jenvela er der vil dere få tak i Uparer.Men Uparene er gjemt på innsiden av Ferlensborgen. Ferlener er skapninger som er krysninger av Yppeldyr og Grympel altså frosne skapniger laget av is som brenner i sinne bokstavelig talt. Lafidel:Ja når kommer vi til den delen at vi skal dra???? Snilloc:Den kommer nå!!! Men foresten på veien hjem må dere huske å stikke innom Rimi å kjøpe godteri til dragene fordi jeg forer dem en gang i uken. Lariks:Ok samma det hade!!!
  *De flyr fort til Elexia og snakker med Melonselvi*   Melonselvi:Hei hei hei hvem er dere????
  Lariks:Vel hei jeg er Lariks og det er Lafidel.Vi snakket med broren din Snilloc og han sa at du skulle vise oss veien til Jenvela og vise oss inn.  ?Ja det kan vel stemme bare følg etter meg. Her er da Jenvela ,jeg har flyttet plass nærmere og næremere for vær dag fordi dette gjør jeg hvær dag.Vel her er da Ferlensborgen.For å komme forbi må dere ha et offer.Det må være en levende skapning!!! Så jeg pleier å bruke en snegle,små og ekle. Lafidel:Ok da tar vi den da. *Ferlina ser dem*  Ferlina:Hei hei hei hva gjør dere hær??? Det er farlig!!!Vis mamma eller pappa ser dere vil de spise dere opp!!!! Lariks:Vel vel,vi har med oss et bytte! En snegle. Det går så lenge det er en levende skapning.  Ferlina:Ja ja bare kjapp dere forbi!!! ?Tusen takk du!!! *De går videre til Uparene*  Lariks:Hallo????   Una:Hei hei jeg er datter av Uparen,hva kan jeg hjelpe deg med????  Lafidel:Vi vil gjærne få snakke med Uparleus. Una:Han heterUparleknes!!!! ?Ja ja samma det akn vi få snakke med han???  Una:Ja han er der inne. Lafidel:ok.    Uparleknes:Hei hei jeg har sett deres ankomst.Dere vil finne Perciys Kanelas,haner i den mørkeste grotten i pensylvania sommen med Yppeldur og Ynkel!!! Det hele starten den dagen da moren din Petra sa at hun ville få et lite barn,så hun bestemte seg for å få et.         Hun dro sammen med faren din inn i grotten i Pensylvania,der styrte Ynkel og alle de andre Yppeldyrene,fordi de styrte barnehjemmet. De egentlige foreldrene dine het Amadeus og Alexia (Fra den 1.) De kunne ikke ha deg mere så de bestmte seg for å gi deg bort. Der alle andre barn ble lagt bort i Pensylvania grotten,der ble du kjent med Lafidel,den egentlige søsteren din.Så flyttet dere fra vært sitt hjem.Faren din ville heller ha en liten jente som het Saressia,hun var nydelig.Bitteliten,hun veide mindre enn en smørpakke og var helt perfekt,blå store øyne,vakker,søt og snill.Da stakk faren din av og kom aldri tilbake....Og akurat nå er han......................la meg se littegrann. DØD!!!
  Sorry for tingsetangs rundt skriften!!!!
  MVH:Aurora

 • Hei er med Victoria !  Hei bloggen, endelig er skolen fredag hadde sløyd i dag som jeg sa sånn passe gøy også hadde vi sånn skole band og det var såååå mye gøyere for meg og Victoria sang som solister

 • God/dårlig morgen!  God morgen! Eller dårlig morgen!
  Ville bare Legge ut ett innlegg før jeg må på skolen. I dag har jeg sløyd og vi skulle ha gym men av en eller annen teit grunn kan vi ikke...:-(

 • Singel!!!!  Les det som står under!

 • Hallo! Hjelp!  Hallo!
  Akkurat nå er det ingen "par" i klassen. Men på en eller annen måte føler jeg meg alike vel sånn... Noen fler som har det sånn i
  \/erden????

 • I dag er det bursdag!  I dag er det bursdag til mormor ! Grattis mormor og noe av det beste er jo selvfølgelig kakene man får!!!!!
  (jeg tror de fleste er enige i det xD)
  Her kan dere se noen bilder av de digge kakene

 • Shopping Runde!!!!!! <3<3<3<3<3<3   
   
   
  video:video 6
   
   
  Jeg har shoppet masse denne helgen,så her må du se altså!!!!
   
  Vis du vill da ;)

   

 • Halois!  Dette er ett kjapt innlegg, og jeg har ikke vært med Aurora så vi har ikke laget noen videoer som vi har sagt... Men nå lover vi på ordentlig to nye videoer i denne helgen en av de kommer til og vise hva vi får i kalenderen siden det er første desember og sånn og den andre for dere ikke vite før på lørdag eller søndag...;-) så skjekk bloggen vår da;-)

 • Sorry!  Sry for lite blogging i det siste ...men det er fordi det ikke skjer en dritt i livet mitt, skulle egentlig på bowling i dag, men den jeg skulle på bowlingen med klarer jo selvfølgelig ikke og holde avtaler. Sååå sånn er mitt liv!

 • OMG!!!!!  Vi synker ,vi dåner,

  noe som ingen ville

  gjort.

  Vi prøver å gjøre det

  som alt er blitt gjort.

   

  Takk takk takk takk for at du likte diktet mitt,

  men det jeg skulle si var at jeg og Julie trenger flere lesere nå!!!!

  Vi har hatt rundt 100 stk på 90

  dager,og det er litt for dårlig,så vi skal prøve å blogge mer

  ,og da selvsagt lage kulere innlegg!!!!

   

  Håper du kan spre det videre!!!!

  MVH:Ja vi har det gjengen!!! :)

 • Hei hei hei  I dag er det fredag og,og da blir det fredags kooooooooooooooooooooooooos!!!!

  Nå er jeg hos Farfar i Trondheim,og jeg har handlet maaaaaaaaasse!!!!!

  Kommer til å legge ut bilder/video når jeg kommer hjem på mandag.

   

  Klemz fra:Verdens Kuleste Aurora ;)

 • Her er meg og Iben !  Hei er meg og Iben det ble litt skyttere bilde av oss men det får ikke hjelpe

 • eeeeeeeeeeh  I dag sa jeg at jeg hadde litt vondt i kneet,kansje ikke saa rart?!

 • Middag  I dag er jeg Aurora alene hjemme med Lucas,og dette ble restemiddag.
  Pomesfrittes,fiskepinner,hvitloksbro og pizza

  Onsk meg lykke til!

 • Iben kommer og natter på fredag!  Denne helgen skal Iben (johanne fra værdens beste sfo) skal natte hos meg i helgen! :-)

  Unnskyld for at vi (mag og aurora) ikke har blogget så mye men dere får en eller to vodeoer i helgen kanskje Iben blir med i en av de...! så følg med!

 • Celine Blogger!!!!!!!!!  Hei hei hei hei hei!!!!

  Celine har endelig fått seg en blogg!!!!

  Den heter www.thespecialofmylife.blogg.no   

  Håper du vil ta en titt!!!!

  Nå kommer JULIE snart!!!!

   

 • Oh Oh Oh Oh  OhOh Vi har ikke blogget på 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 år!!!!!!!

  Hele 2 dager er oppløst fordi vi ikke hår blogget!!!  D:

  Krise!!!!

  Og vi mister dere!!!!

  Bare 850 stk, buhuhuhuhuhuhuhuhhuhuhuhuhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

  Vi trenger flere, vi har gått opp og ned i tre måneder!!!!

  Foresten vi har fylt tre måneder!!!!!!!

  WoooooooooooooooooooooooooooooooooooooW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Vel vel Vicky ,Victoria kommer dennne helgen sammen med Julie!!!!!!!!

  Gleder meg sinsykt!!!!!

   

  Hade hade hade hade!!!!!!

  Sees senere!!!!!

 • Julie og Aurora

  Vi blogger om livet!!! Har det gøy med verdens kuleste blogg, fordi vi kan det om blogging ;) <3-lig hilsen: Julie og Aurora

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits